rotate background

Layout of an hotel’s parking – Opio / Valbonne

fauroux-architecte-valbonne-paca-opio-nice-projet-parking-hôtel1

The Château de la Bégude Hotel is always beeing renewed!

Each year, new works redesign and embellish the four-star hotel in the heart of the golf of Opio-Valbonne.
This year, it is the turn of the parking of the hotel, separated from the golf course by an old aqueduct, to present a new face and its transformation is to say the least spectacular.
Customers can now discover a new car park : forty-three places delimited by curbs in stones, illuminated at night by luminaries as discrete as efficient.
From the micocouliers, already present on the site, to the three “Provençal” cypresses, these are local essences that have been retained to vegetate this space which has gained in quality.
Forgot the parking lot in crushed stones !

  • /

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


2 × = sixteen